İçeriğe geç

Hakkımızda

Biofilia ve Biyofilik Tasarım.


Adını yaşam sevgisinden alan Konsept Biofilia, betonlaşan yaşam alanlarına doğal unsurların entegre edildiği ‘yaşanılabilir’ alanlar yaratır.

Bir kadın girişimi Konsept Biofilia; iç ve dış mekan, tüm yaşam alanlarında kişiye özel olarak projelendirilen peyzaj ve bakım hizmetleri sunar. Peyzaj plan ve projesi, doğru bitki seçimi ve temini, bitkiye ve dekora uygun saksı eşleştirmesi, üretim ve temini, ekim/dikim ve bakım hizmetleri için deneyimli kadrosuyla profesyonel destek sunar.

Amacımız, Doğanın bize hediyesi olan bitkilerle, farlılık yaratmak istediğiniz yaşam alanlarınızı renklendirerek sade, minimal ve daha keyifli alanlar yaratmak.

Birlikte geçirdiğimiz tüm yıllar boyunca her geçen gün doğayı daha çok sevdik, daha çok dokundu doğa hayatlarımıza, yaşamlarımıza.. Biz de, sizi tanıyarak size özel konseptler oluşturduk.. Veya birlikte seçtik konseptinizi yaşam alanlarınıza uygun olarak. Kısacası; aslında biz, tüm konsepti yeşil bir dokunuş ile birleştirdik. İşte bu yüzden de adına ‘Konsept’ dedik.

Ve yemyeşil bir dünya için de ‘Biofilia’ ekledik..

Böylece yaşam alanlarınıza doğayı daha çok misafir etme vizyonuyla yeni markamız doğdu;

Konsept Biofilia